MCT plasma

MCT plasma wordt verkregen door een MCT toestel. Het MCT toestel is een medisch systeem dat de verkregen producten van PRP of stamcellen verbetert. Door gebruik van electromagnetische en thermale energie kan het MCT toestel de traditionele PRP transformeren in MCT plasma.

Wat maakt MCT plasma beter?

  • Vergeleken met het klassieke PRP, worden bij het MCT plasma tot 3 keer meer groeifactoren vrijgelaten wanneer de plaatjes fotothermaal worden
  • Wanneer mitochondria worden blootgesteld aan de juiste golflengte van licht, krijgen de macrocomplexen van de ademhalingsketens een energiestoot die hun elektronenstatus verandert. Om het energetisch evenwicht te herstellen, veranderen de mitochondriën hun trans-membraan protonengradiënt, wat uiteindelijk leidt tot een enorme toename van de ATP-productie.
  • Fotothermische stimulatie vermindert het gehalte aan pro-inflammatoire cytokinen gehalte van het plasma en verbetert enkele fysiologische eigenschappen ervan, zoals de pH. Het stimuleert ook de afgifte van bloedplaatjesgroeifactoren en verbetert het angiogene vermogen van het PRP.
  • MCT zorgt ervoor dat bloedplaatjes beter werken. Dat is de reden waarom de MCT Kit® kan worden gecombineerd met elk type plasma en met alle commerciële kits voor PRP.
  • Thermisch verbetert MCT-plasma is minder dicht dan klassieke PRP en zorgt ook dat de injecties minder pijnlijk zijn dan die van de klassieke PRP. Dit wat leidt tot een prettigere ervaring voor de patiënt.

MCT plasma wordt gebruikt voor:

  • Huidverjonging
  • Aangezicht
  • Decolleté
  • Handen
  • Haargroei stimulatie en herstel

 

MCT plasma zorgt voor:

-Geweldige klinische en esthetische resultaten

-Vermindert het aantal sessies

-Verhoogt de tevredenheid van patiënten en artsen

-Stimuleert de toepassing van regeneratieve behandelingen in de medische en esthetische praktijken

Icon, Ooglidcorrectie, Over Dr. Jurek

Wie is Dr. Jurek

Dokter Jurek Conings studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht

In de eerste jaren na zijn studie heeft hij gewerkt op de chirurgie waarbij hij kennis en expertise heeft opgedaan op vlak van wondgenezing en kleine chirurgische ingrepen.  Uiteindelijk heeft hij de huisartsenopleiding afgemaakt aan de universiteit waardoor zijn communicatieve vaardigheden een sterke eigenschap van hem zijn geworden.

Zijn passie voor esthetische geneeskunde blijft steeds groeien.  Daarom behaalde hij ook zijn Europees diploma in de esthetische geneeskunde.  Juist omdat hij zo houdt van wat hij doet, blijft hij altijd up-to-date door deel te nemen aan congressen, scholingen en vernieuwingen op esthetisch vlak.

Dr Jurek geeft met enige regelmaat lezingen en presentaties over de esthetische geneeskunde, zowel binnen- als buitenland.

Dr. Jurek
Dr. JurekEsthetische Geneeskunde
Dr Jurek is heel down to earth waardoor zijn patiënten zich 100 % op hun gemak voelen bij hem. Je mag hem vragen wat je wilt. Hij zal je gewoon een oprecht antwoord geven.