Over Dr. Jurek

Esthetische behandelingen met een persoonlijke aanpak

Icon, Ooglidcorrectie, Over Dr. Jurek

Wie is Dr. Jurek

Dokter Jurek Conings studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht

In de eerste jaren na zijn studie heeft hij gewerkt op de chirurgie waarbij hij kennis en expertise heeft opgedaan op vlak van wondgenezing en kleine chirurgische ingrepen.  Uiteindelijk heeft hij de huisartsenopleiding afgemaakt aan de universiteit waardoor zijn communicatieve vaardigheden een sterke eigenschap van hem zijn geworden.

Zijn passie voor esthetische geneeskunde blijft steeds groeien.  Daarom behaalde hij ook zijn Europees diploma in de esthetische geneeskunde.  Juist omdat hij zo houdt van wat hij doet, blijft hij altijd up-to-date door deel te nemen aan congressen, scholingen en vernieuwingen op esthetisch vlak.

Dr Jurek geeft met enige regelmaat lezingen en presentaties over de esthetische geneeskunde, zowel binnen- als buitenland.

Dr. Jurek
Dr. JurekEsthetische Geneeskunde
Dr Jurek is heel down to earth waardoor zijn patiënten zich 100 % op hun gemak voelen bij hem. Je mag hem vragen wat je wilt. Hij zal je gewoon een oprecht antwoord geven.

Esthetische behandelingen met een persoonlijke aanpak

Bij Dr Jurek ben je geen nummer die voor een esthetische behandeling kiest. Je bent een mens, een persoon met een verhaal, wensen en noden.  Dr J luistert naar je en zal je altijd voorzien van een eerlijk en correct advies wat betreft je verwachtingen.

“Het is ook zo belangrijk om steeds een gepersonaliseerde behandeling toe te passen omdat elke patiënt zo uniek is.”  Dr Jurek

Dr Jurek is heel down to earth waardoor zijn patiënten zich 100 % op hun gemak voelen bij hem.  Je mag hem vragen wat je wilt. Hij zal je gewoon een oprecht antwoord geven.

Esthetiek in een holistische aanpak, een totaalaanpak.  Dr J gelooft in natuurlijke schoonheid.  Dat betekent niet dat je bepaalde aspecten van die natuurlijke schoonheid geen handje mag en kan helpen. Het komt erop neer dat Dr J ervoor zorgt dat welke behandeling je ook wilt laten doen, hij zo dicht mogelijk bij je natuurlijke schoonheid blijft zonder extreme veranderingen.

  • Jouw comfort en veiligheid staan voorop

  • Kwaliteitsvolle behandelingen

  • Holistische aanpak

0
Behandelingen
0
Locaties

Maak een afspraak

Voel je welkom bij de Dr. J Clinic waar de ervaren dokter Jurek Conings je vragen beantwoordt en enkel kwaliteitsvolle behandelingen aanbiedt in een holistische aanpak. Dr. J begeleidt je persoonlijk in jouw proces. Jouw comfort en veiligheid staan voorop vanaf het eerste consult.