MICRONEEDLING

Wat is microneedling ?

Microneedling is een esthetische behandeling waarbij de huid doelgericht wordt gestimuleerd door middel van zeer kleine naaldjes. Microneedling zorgt ervoor dat de huid wordt aangespoord om collageen en elastine aan te maken. Je huid wordt egaler, littekens worden minder zichtbaar en rimpels vervagen. Na deze behandeling krijgt je huid een natuurlijke stevigheid en glans terug.

  • Proin libero tellus, ultrices eu vehicula sed
  • Luctus vitae nulla. Quisque efficitur lobortis orci amet vehicula.
  • Sed tincidunt tincidunt velit, vel scelerisque nibh tincidunt ut.
  • Suspendisse mi lorem, placerat in arcu ut, placerat aliquet felis.
  • Praesent bibendum felis nec turpis fringilla suscipit.

Veel gestelde vragen:

 

De behandeling duurt in totaal ongeveer een 60 min (30 min verdoving, 20 min actieve behandeling, 10 min cooldown met een voedend masker) Na de behandeling moet de patient steeds rekening houden dat er gedurende de eerste 48u roodheid van de huid aanwezig is. De eerste paar dagen voel je dat de huid is aan het werken door een zekere strakheid.
Deze behandeling wordt steeds uitgevoerd tussen september en mei omdat in deze periode minder UV-straling is. Na de behandeling moet gedurende 2 weken een creme worden gesmeerd met minimaal een factor 30.Ben je bekend met hypertrofische littekens of keloiden? Dan is deze behandeling meestal niet geschikt voor jou.

Icon, Ooglidcorrectie, Over Dr. Jurek

Wie is Dr. Jurek

Dokter Jurek Conings studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht

In de eerste jaren na zijn studie heeft hij gewerkt op de chirurgie waarbij hij kennis en expertise heeft opgedaan op vlak van wondgenezing en kleine chirurgische ingrepen.  Uiteindelijk heeft hij de huisartsenopleiding afgemaakt aan de universiteit waardoor zijn communicatieve vaardigheden een sterke eigenschap van hem zijn geworden.

Zijn passie voor esthetische geneeskunde blijft steeds groeien.  Daarom behaalde hij ook zijn Europees diploma in de esthetische geneeskunde.  Juist omdat hij zo houdt van wat hij doet, blijft hij altijd up-to-date door deel te nemen aan congressen, scholingen en vernieuwingen op esthetisch vlak.

Dr Jurek geeft met enige regelmaat lezingen en presentaties over de esthetische geneeskunde, zowel binnen- als buitenland.

Dr. Jurek
Dr. JurekEsthetische Geneeskunde
Dr Jurek is heel down to earth waardoor zijn patiënten zich 100 % op hun gemak voelen bij hem. Je mag hem vragen wat je wilt. Hij zal je gewoon een oprecht antwoord geven.