SKINBOOSTER

Wat is een skinbooster?

Een skinbooster behandeling is een cosmetische behandeling die wordt gebruikt om de huid te hydrateren, te verstevigen en te verjongen.
Tijdens de behandeling wordt een cocktail van voedingsstoffen ingespoten net onder de huid om zo de natuurlijke collageenproductie te stimuleren.
De behandeling kan worden toegepast op verschillende delen van het lichaam;

  • Aangezicht
  • Hals
  • Decolleté
  • Armen
  • Buik
  • Benen
  • Billen

Een skinbooster behandeling zorgt voor een anti-aging effect waarbij fijne lijntjes, rimpels en een doffe teint worden verminderd.
Indien je liever met een lichaamseigen product werkt is een PRP of MCT plasma behandeling een goed alternatief voor bepaalde delen van het lichaam.

Veel gestelde vragen:

 

Een skinbooster wordt heel oppervlakkig onder de huid ingespoten om daar het collageen en de elastine te stimuleren voor een optimale huidverbetering. Een filler daarentegen wordt dieper ingespoten om volume te geven aan ingevallen plekken alsook het opvullen van diepere rimpels/lijnen.

Iedereen komt in aanmerking voor een behandeling met een skinbooster. Patiënten die last hebben van een slappere huid hebben in het aangezicht, de nek of de decolleté zijn ideale patiënten. Daarnaast wordt een skinbooster ook vaak gebruikt voor de kwetsbare dunne huid rondom de ogen, in veel gevallen heeft het zelfs een gunstig effect op donkere kringen. Het effect van een skinbooster is natuurlijk en subtiel, een natuurlijke oppepper voor je huid.

Icon, Ooglidcorrectie, Over Dr. Jurek

Wie is Dr. Jurek

Dokter Jurek Conings studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht

In de eerste jaren na zijn studie heeft hij gewerkt op de chirurgie waarbij hij kennis en expertise heeft opgedaan op vlak van wondgenezing en kleine chirurgische ingrepen.  Uiteindelijk heeft hij de huisartsenopleiding afgemaakt aan de universiteit waardoor zijn communicatieve vaardigheden een sterke eigenschap van hem zijn geworden.

Zijn passie voor esthetische geneeskunde blijft steeds groeien.  Daarom behaalde hij ook zijn Europees diploma in de esthetische geneeskunde.  Juist omdat hij zo houdt van wat hij doet, blijft hij altijd up-to-date door deel te nemen aan congressen, scholingen en vernieuwingen op esthetisch vlak.

Dr Jurek geeft met enige regelmaat lezingen en presentaties over de esthetische geneeskunde, zowel binnen- als buitenland.

Dr. Jurek
Dr. JurekEsthetische Geneeskunde
Dr Jurek is heel down to earth waardoor zijn patiënten zich 100 % op hun gemak voelen bij hem. Je mag hem vragen wat je wilt. Hij zal je gewoon een oprecht antwoord geven.