SKINBOOSTER

Wat is een skinbooster?

Een skinbooster is een vloeistof die heel oppervlakkig onder de huidt wordt ingespoten.
Er zijn 2 soorten skinboosters; De lichaamseigen PRP (plaatjesrijk plasma dat uit je eigen bloed wordt verkegen) en skinboosters op basis van heel dun hyaluronzuur.
Skinboosters zorgen voor zowel voeding alsook vulling van de huid. Onderhuids worden elastine en collageen geactiveerd waardoor de huid strakker en vitaler wordt. Het is een hoogwaardige aanvullende behandeling in huidverbetering.
Voor sommige gebieden in het aangezicht die niet met een filler kunnen worden behandeld zijn skinboosters een ideaal alternatief. Denk hierbij aan donkere kringen rond de ogen.

  • Proin libero tellus, ultrices eu vehicula sed
  • Luctus vitae nulla. Quisque efficitur lobortis orci amet vehicula.
  • Sed tincidunt tincidunt velit, vel scelerisque nibh tincidunt ut.
  • Suspendisse mi lorem, placerat in arcu ut, placerat aliquet felis.
  • Praesent bibendum felis nec turpis fringilla suscipit.

Veel gestelde vragen:

 

Een skinbooster wordt heel oppervlakkig onder de huid ingespoten om daar het collageen en de elastine te stimuleren voor een optimale huidverbetering. Een filler daarentegen wordt dieper ingespoten om volume te geven aan ingevallen plekken alsook het opvullen van diepere rimpels/lijnen.

Iedereen komt in aanmerking voor een behandeling met een skinbooster. Patiënten die last hebben van een slappere huid hebben in het aangezicht, de nek of de decolleté zijn ideale patiënten. Daarnaast wordt een skinbooster ook vaak gebruikt voor de kwetsbare dunne huid rondom de ogen, in veel gevallen heeft het zelfs een gunstig effect op donkere kringen. Het effect van een skinbooster is natuurlijk en subtiel, een natuurlijke oppepper voor je huid.

ALGEMENE INFORMATIE

BEHANDELINGEN

Icon, Ooglidcorrectie, Over Dr. Jurek

Wie is Dr. Jurek

Dokter Jurek Conings studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht

In de eerste jaren na zijn studie heeft hij gewerkt op de chirurgie waarbij hij kennis en expertise heeft opgedaan op vlak van wondgenezing en kleine chirurgische ingrepen.  Uiteindelijk heeft hij de huisartsenopleiding afgemaakt aan de universiteit waardoor zijn communicatieve vaardigheden een sterke eigenschap van hem zijn geworden.

Zijn passie voor esthetische geneeskunde blijft steeds groeien.  Daarom behaalde hij ook zijn Europees diploma in de esthetische geneeskunde.  Juist omdat hij zo houdt van wat hij doet, blijft hij altijd up-to-date door deel te nemen aan congressen, scholingen en vernieuwingen op esthetisch vlak.

Dr Jurek geeft met enige regelmaat lezingen en presentaties over de esthetische geneeskunde, zowel binnen- als buitenland.

Dr. Jurek
Dr. JurekEsthetische Geneeskunde
Dr Jurek is heel down to earth waardoor zijn patiënten zich 100 % op hun gemak voelen bij hem. Je mag hem vragen wat je wilt. Hij zal je gewoon een oprecht antwoord geven.
Icon
Avatar
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
PENNY DANIELS
Avatar 2
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
MARGERET TINSDALE
Avatar 3
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
ROSE JAMERSON

Maak uw Afspraak

Voel je welkom bij de Dr. J Clinic waar de ervaren dokter Jurek Conings je vragen beantwoordt en enkel kwaliteitsvolle behandelingen aanbiedt in een holistische aanpak. Dr. J begeleidt je persoonlijk in jouw proces. Jouw comfort en veiligheid staan voorop vanaf het eerste consult.