BOTOX behandeling in Lanaken.

 

Botox is een veelgebruikte behandeling voor het verminderen van rimpels en het verjongen van het gezicht. Bij onze praktijk in Lanaken bieden we deze behandeling aan onder leiding van onze gekwalificeerde arts.

De behandeling wordt uitgevoerd door het injecteren van een kleine hoeveelheid Botox in de spieren die verantwoordelijk zijn voor de rimpels. Hierdoor wordt de spieractiviteit geremd, waardoor de rimpels verminderen of zelfs verdwijnen. De behandeling is snel en veilig en geeft bijna direct resultaat.

Botox is niet alleen geschikt voor rimpels in het voorhoofd en rond de ogen, maar kan ook worden gebruikt voor de behandeling van rimpels in de neus-lipplooi, de mondhoeken en de hals. Ook kan Botox gebruikt worden voor de behandeling van overmatig transpireren.

Ervaringen

Onze arts heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van Botox-behandelingen en staan altijd klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en verwachte resultaten van de behandeling. Wij zullen samen met u een behandelplan opstellen dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze praktijk in Lanaken en ontdek hoe Botox u kan helpen om een jongere en stralende uitstraling te krijgen.

De voordelen van een Botox behandeling bij Dr. Jurek in Lanaken zijn:

 1. Vermindering van rimpels: Botox werkt door het remmen van spieractiviteit, waardoor rimpels verminderen of zelfs verdwijnen.
 2. Natuurlijke verjonging: Botox geeft een natuurlijke verjonging van het gezicht zonder dat er sprake is van een “opgepompt” uiterlijk.
 3. Veilig en snel: De behandeling is veilig en snel, met bijna direct resultaat.
 4. Verschillende gebieden: Botox kan worden gebruikt voor de behandeling van rimpels in verschillende gebieden, zoals het voorhoofd, rond de ogen, neus-lipplooi, mondhoeken en hals.
 5. Overmatig transpireren: Botox kan ook gebruikt worden voor de behandeling van overmatig transpireren.
 6. Ervaren arts: Dr. Jurek heeft jarenlange ervaring in het uitvoeren van Botox behandelingen en staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en verwachte resultaten van de behandeling.
 7. Persoonlijk behandelplan: Wij zullen samen met u een behandelplan opstellen dat aansluit bij uw wensen en verwachtingen.
 8. Gratis en vrijblijvend consult: Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend consult bij onze praktijk in Lanaken en ontdek hoe Botox u kan helpen om een jongere en stralende uitstraling te krijgen.

Veelgestelde vragen over botox:

 

 

 1. Wat is Botox precies?

  Botox is een merknaam voor botulinetoxine, een neuromodulator die wordt gebruikt voor de behandeling van rimpels en overmatig transpireren.

 2. Hoe werkt Botox?

  Botox werkt door het remmen van de spieractiviteit, waardoor rimpels verminderen of zelfs verdwijnen.

 3. Is de behandeling pijnlijk?

  De meeste mensen beschrijven de behandeling als een kleine prikkende sensatie. Er kan een klein beetje roodheid of zwelling ontstaan, maar dit trekt meestal snel weer weg.

 4. Hoe lang duurt het voordat de resultaten zichtbaar zijn?

  De resultaten zijn meestal binnen enkele dagen zichtbaar.

 5. Hoe lang blijven de resultaten zichtbaar?

  De resultaten kunnen enkele maanden tot een halfjaar zichtbaar zijn.

 6. Is Botox veilig?

  Botox is een veilige behandeling wanneer deze wordt uitgevoerd door een gekwalificeerde arts. Er zijn echter enkele bijwerkingen die kunnen optreden, zoals hoofdpijn, misselijkheid en koorts.

 7. Kan iedereen Botox krijgen?

  Botox is niet geschikt voor iedereen, zoals zwangere vrouwen, mensen met bepaalde ziekten of allergieën en mensen met bepaalde spieraandoeningen.

 8. Kan Botox gecombineerd worden met andere behandelingen?

  Ja, Botox kan gecombineerd worden met andere behandelingen zoals fillers of huidverbeterende behandelingen voor een optimaal resultaat.

Icon, Ooglidcorrectie, Over Dr. Jurek

Wie is Dr. Jurek

Dokter Jurek Conings studeerde geneeskunde aan de universiteit van Maastricht

In de eerste jaren na zijn studie heeft hij gewerkt op de chirurgie waarbij hij kennis en expertise heeft opgedaan op vlak van wondgenezing en kleine chirurgische ingrepen.  Uiteindelijk heeft hij de huisartsenopleiding afgemaakt aan de universiteit waardoor zijn communicatieve vaardigheden een sterke eigenschap van hem zijn geworden.

Zijn passie voor esthetische geneeskunde blijft steeds groeien.  Daarom behaalde hij ook zijn Europees diploma in de esthetische geneeskunde.  Juist omdat hij zo houdt van wat hij doet, blijft hij altijd up-to-date door deel te nemen aan congressen, scholingen en vernieuwingen op esthetisch vlak.

Dr Jurek geeft met enige regelmaat lezingen en presentaties over de esthetische geneeskunde, zowel binnen- als buitenland.

Dr. Jurek
Dr. JurekEsthetische Geneeskunde
Dr Jurek is heel down to earth waardoor zijn patiënten zich 100 % op hun gemak voelen bij hem. Je mag hem vragen wat je wilt. Hij zal je gewoon een oprecht antwoord geven.
Icon
Avatar
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
PENNY DANIELS
Avatar 2
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
MARGERET TINSDALE
Avatar 3
At vero eos et accusamus et iusto odio dignissimos ducimus qui blanditiis praesentium voluptatum deleniti atque
ROSE JAMERSON

Maak uw Afspraak

Voel je welkom bij de Dr. J Clinic waar de ervaren dokter Jurek Conings je vragen beantwoordt en enkel kwaliteitsvolle behandelingen aanbiedt in een holistische aanpak. Dr. J begeleidt je persoonlijk in jouw proces. Jouw comfort en veiligheid staan voorop vanaf het eerste consult.